Vriend van onze stichting ben je al vanaf een donatie van 250 euro per jaar. Met jouw steun kunnen wij Stichting Kerstactie Westfriesland draaiende houden. We gebruiken het geld om kerstpakketten compleet te maken met producten die we niet ingezameld/gesponsord krijgen. Op die manier draag jij direct bij aan een warm en gezellig kerstfeest voor kinderen van ouders die het financieel zwaar hebben in Westfriesland.

In ruil voor je steun zetten we het logo van je bedrijf op onze hoofdpagina en sponsorpagina, vergezeld door een link naar je website. Ook wordt je bedrijfsnaam genoemd in alle artikelen die wij schrijven over Stichting Kerstactie Westfriesland. Zo helpen we elkaar en kunnen wij weer meer kinderen een fijne kerst geven.

Word vriend van Stichting Kerstactie Westfriesland