Onze stichting werkt alleen maar met vrijwilligers. Alle praktische hulp van buitenaf is daarom welkom. We zijn altijd op zoek naar steun in natura, want daarmee kunnen we weer meer kerstpakketten vullen en doneren aan Westfriese gezinnen met kinderen die in armoede leven.

Je mag natuurlijk altijd contact met ons opnemen om te kijken of jouw organisatie iets voor ons kan betekenen. We zijn vooral op zoek naar partners die levensmiddelen, speelgoed en verzorgingsproducten leveren, of dozen om de kerstpakketten in te bezorgen. We staan ook altijd open voor samenwerkingen met andere organisaties binnen de humanitaire zorg.

Wil je partner worden van Stichting Kerstactie Westfriesland? Neem dan contact met ons op.