Begin november ontvangen alle deelnemers van de Nationale Postcode Loterij een DOE MAAR LEKKER VEGETARISCH-cadeaukaart. Gebruik je de kaart zelf niet? Doneer hem dan aan onze stichting. Wij kopen er bij Albert Heijn vegetarische producten voor, om onze kerstpakketten voor de gezinnen die tegen de armoedegrens aanleven, mee te vullen.

Jouw DOE MAAR LEKKER VEGETARISCH-cadeaukaart werkt alleen als deze geactiveerd is.  Dit doe je zo:

Ga naar vegafavorieten.nl:

1. Klik rechtsboven op ‘Activeer uw kaart’ en vul de gegevens in.
  2. Noteer op de kaart dat deze geactiveerd is.
  3. Lever de cadeaukaart in bij het bestuur (adressen vermeld op deze pagina), een van onze vrijwilligers of stuur deze naar het postadres vermeld op deze pagina.
  4. Wacht niet te lang, de cadeaukaart kan geactiveerd worden van dinsdag 27 oktober tot en met 15 november 2020, en kan verzilverd worden bij Albert Heijn tot en met zondag 29 november 2020.

Alvast bedankt voor de moeite namens ons bestuur en de vele gezinnen die we dit jaar ook weer gaan verrassen met een goed gevuld kerstpakket.

Inleveren kan op een van deze adressen:

Hoogwoud – Herenweg 18

Hoogwoud – Kreekrug 6

Obdam – Buitenrust 18

Obdam – Verano Zonwering – Poel 5

Zwaag – Kerketuin 75

Avenhorn – Ariens 69

Opmeer – Breestraat 5

Venhuizen – Kerkweg 19a

Liever je kaart opsturen?

Stichting Kerstactie Westfriesland
Herenweg 18